Intellence Readings
Sabine Kuvener

Reading - Tarot kaartlegging - Video reading via mijn YouTube kanaal & Tarieven

Mijn naam is Sabine Kuvener. Al sinds mijn jeugd geef ik readings en healings met als doel om je volledig in je eigen kracht terug te zetten en meer inzicht te geven over de situaties in je leven. 

Je kunt mij volgen op Instagram voor dagelijkse updates https://www.instagram.com/blossomtarot/

Video reading

Heb je een specifieke vraag of wil je graag een algemeen beeld krijgen over waar je staat op dit moment in het leven? Dan kun je een video reading aanvragen middels het contactformulier. Je krijgt dan van mij een (privé) link zodat je je reading kunt zien op mijn YouTube kanaal. Je reading is dan uiteraard alleen zichtbaar via de link die je van mij ontvangt.

Ik kan de reading in het Nederlands of in het Engels voor je doen.

Tarief video reading 25,-. (Betaling gaat eenvoudig via een link met een betaalverzoek alleen in Nederland mogelijk)


If you are interested in a Video reading in English, please send me an e-mail to: sabine@intellence.nl

You can ask your questions in the mail and I will make your private video reading for you. (I try to do this in 1 or 2 days for you).

Payment for the personal video reading:

You can transfer € 25,- through my paypal me account: https://paypal.me/blossomtarot

Persoonlijke (tarot) reading in Haarlem

Wil je graag een persoonlijke reading dan kan dit in mijn praktijk in Haarlem. Een persoonlijke reading kan op basis van enkel waarnemingen, of bijvoorbeeld via een Tarot kaartlegging. Tijdens een persoonlijke reading kijken we naar alle aspecten in het leven, daarbij kun je denken aan: waar zitten nog de eventuele struikelblokken, op welke vlakken zitten de groei mogelijkheden, etc. Ook is er tijdens een persoonlijke reading de mogelijkheid om te zien of er nog blokkades zitten op persoonlijk vlak en kan ik ondersteunen in deze processen. Het is zeer variërend wat er tijdens een persoonlijke reading naar voren komt. Maar altijd met als doel om je volledig in je eigen kracht terug te zetten. Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke reading kun je gebruik maken van het contactformulier

Tarief persoonlijke reading: € 30,-. 


Wil je je ervaringen delen of de ervaringen van anderen lezen? Dan kan dit in het gastenboek.Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Ik upload regelmatig nieuwe video's voor wie het leuk vindt.


Instagram voor de dagelijkse kaartleggingen https://www.instagram.com/blossomtarot/

Soms willen mensen graag een donatie maken voor de readings op Instagram en YouTube. Ik doe het graag en met plezier, dus voel je vrij om gewoon met plezier te lezen en te kijken, maar mocht je dit willen, kan dit via PayPal: https://paypal.me/blossomtarot


The decks I use:

* Rider Waite tarot
* Wisdom of Avalon Oracle cards
* Medicine cards (animals)
* Witches tarot deck
* Elves oracle cards
* Archangel Michal oracle cards
* Gypsy cards
* Sexual magic tarot
* Lenormand deck
* Inspiration oracle cards
* My own created messages hand written
* Charms
* Dragon oracle cards
*The divine feminine
* Wisdom for the everyday witch oracle
* Spelcasting oracle cards
* Keeper of the light oracle cards