Blossom Tarot Readings
Intellence Readings / Sabine Kuvener

Guest Book

Thank you for sharing your experiences in my Guest Book!

 

Guest Book

Marguerita Rodgers
14-12-20 21:58:06
Hi, I’m High Priestess Owl Of Pentacles from YouTube...just dropping in to say hi and you are a fabulous reader. When I see your posts I get excited
Cesarine Ong-Aban
14-12-20 18:35:33
Onlangs een mooie reading ontvangen. Alles klopte, zo bizar, maar ook zo mooi! Dankjewel x
Saskia van Lier
14-11-20 18:23:14
Lieve Sabine,

Heel hartelijk dank voor je mooie woorden. Ik zie de toekomst weer wat positiever in. Jij hebt mij weer kracht gegeven om er tegen aan te gaan en aan mezelf te gaan denken en werken.

xxx Saskia
Laura Piket
15-08-20 19:00:25
Lieve Sabine

Het was zo mooi en treffend! Het heeft me een heel goed gevoel gegeven ❤️ Ik weet zeker dat dit voor iedereen de moeite waard is!
Veel liefde en geluk
Kus Laura
Margret Kerklaan
12-08-20 07:33:32
Beste Sabine

Hoe bijzonder was jouw reading! Je sloeg echt direct de spijker op z'n kop! Dit gaat mij op zeker helpen! Ik vond het een hele mooie ervaring! Dank je wel!
Patricia Malcolm
11-08-20 22:00:04
Lieve Sabine ,
Wil je bedanken voor de prachtige boodschappen die je voor ons hebt door mogen geven. Wij hebben een heerlijke dag met jou gehad.
Top! Dikke knuffel van ons
Ed van Roosmalen
26-06-20 21:57:25
Beste Sabine, wat een mooie en rustgevende site. We kennen elkaar al jaren, en ik weet hoe zuiver en treffend je bent in je consulten. Een Waarheid verteller pur dang, eerlijk en betrouwbaar. Sabine is oprecht, eerlijk, direct maar niet kwetsend. De waarheid staat bij haar centraal en u zult veel baat hebben bij haar consult! Zeker een Aanrader! Vr Gr Ed van Roosmalen.
Jacky J.
05-01-20 11:33:58
Ha lieve Sabine,
Ik heb voor het eerst deelgenomen aan het Kloosterweekend en heb je daar leren kennen. Nog voordat je daadwerkelijk de reading/kaartlegging zou toelichten, kon je mij al zoveel vertellen dat je ‘binnen kreeg’, dat je gewoon niet kon weten. Uiteindelijk heb je de hele reading zonder kaartlegging gedaan. Daarbij zei je ook nog dat vanaf dát moment tot een periode van 4-6 weken daarna ik bepaalde gebeurtenissen zou ervaren. Wat dat zou zijn heb je me ook verteld. Zo gebeurde het ook. Heel bijzonder, het was ook erg fijn dat je mij daar op voorbereid had!!! Gisteren kreeg ik de gedachte dat het goed zou zijn om weer naar de opname te luisteren!!!! Niet voor niets?... terug luisterend naar de opname van de reading, is het alsof ik daar weer zit. Het doet me goed om er naar terug te luisteren. Raakt me ook. Geeft me weer positieve een boost.
Sabine ik heb je ervaren als een heel liefdevol, warm en oprecht mens met zoveel eenvoud en bescheidenheid over je talenten!
Wens je veel succes!!!
Liefs, Jacky
Roveda Raar
03-01-20 17:01:35
Een prachtige reading via email mogen ontvangen.
Raak... Echt raak, prachtig ik koester deze reading.
Je bent een prachtig gevoelsmens.

Dank je wel voor de mooie reading, ik vond mezelf hier echt in terug ❤️
Monique Kuyk van
03-01-20 16:03:19
Beste Sabine heel veel succes met jouw intelligence readings. Warme groet Monique
Tonen: 5  10